بخشی از متن:
گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است که از عضلات حیوانات اسکلت دار تهیه و تولید میشود و یکی از اصلی ترین و مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین با منشأ حیوانی در غذای روزانه بشر است. غدد و سایر اندامهای دام مانند زبان، کبد، مغز و ... نیز جزء گوشت محسوب میشوند. گوشت علاوه بر پروتئین دارای مقدار قابل ملاحظهای از مواد معدنی و ویتامینها و ... برای بدن میباشد. و از چربی آن به عنوان تولید انرژی نیز استفاده میشود. در بعضی از کشورها از چربی بیشتر در جهت مصارف صنعتی بهره گیری مینمایند، به همین دلیل آن را در زمره کاملترین و بهترین مواد غذایی طبقه بندی نمودهاند.
فهرست مطالب:
فصل اول: مقدمه و کلیات
بخش اول: گوشت
بخش دوم: تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان
بخش سوم: سوسیس و کالباس – ویژگیها و روشهای آزمون
بخش چهارم: تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآوردههای گوشتی میکائیلیان
بخش پنجم: آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاهها و کارخانههای فرآوردههای گوشتی
فصل دوم: خط تولید فرآوردههای گوشتی
بخش اول: دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز
بخش دوم: مواد تشکیل دهنده اصلی فرآوردههای گوشتی
بخش سوم: پروسه تولید
بخش چهارم: مراحل خط تولید کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان
فصل سوم: آزمایشات شیمیایی و میکروبی
بخش اول: گوشت قرمز و فرآوردههای آن- روش نمونه برداری
بخش دوم: آزمایش های شیمیایی
بخش سوم: آزمایشهای میکروبی
فصل چهارم: نتیجه گیری- انتقادات و پیشنهادات
ضمایم
منابع
بخشی از متن:
هدف از تهیه و ارائه این مجموعه آشنایی دانش آموختگان رشته های علوم کشاورزی با مبانی علم نانوتکنولوژی می باشد. در این راستا ابتدا نانوذرات، برخی از کاربردهای آنها و خطرات احتمالی کاربرد آنها در طبیعت مورد بحث قرار میگیرد. سپس نانو ماشین ها به همراه انقباض هایی که می توان از طبیعت برای ساختن و بکارگیری آنها صورت گیرد ارائه می شود. در پایان ضمن آوردن مثال های از کابرد نانوتکنولوژی در کشاورزی، ایده های برای استفاده از این علم در جهت بهبود بکارگیری نهاده های کشاورزی برای تولید محصولات سالم تر مورد اشاره قرار گرفته است.
فهرست مطالب:
فناوری نانوچیست؟
نانوذرات
اثرات نامطلوب نانوذرات
نانوماشین ها
نانوبیوتکنولوژی
مثال هایی از نانو ماشین ها در طبیعت
مرور مختصر بر ماشین های بیومولکولی
موتور سازنده ATP
استفاده از باکتری ها به کمک علم نانوتکنولوژی
علم نانو و علوم کشاورزی
نانو تکنولوژی و گیاهپزشکی
نانوتکنولوژی و خاک
خاکهای مصنوعی (هیدروژل های نانوساختار سوپر جاذب آب)
گزارش جدید مبنی بر نانوتکنولوژی در کشاورزی و مواد غذایی
کاربرد ، مزایا و عوامل خطرناک (ضرر و زیان)
جمع بندی و چشم انداز آینده
منابع و مآخذ
بخشی از متن:
مقدمه:
سویا که آن را به انگلیسی soybean مینامند گیاهی است که اکثراً بخاطر دانه اش در دنیا کشت میشود از دانه ی این نبات روغن استخراج میگردد که در تهیه ی روغن نباتی وتغذیه ی انسان به کار میرود از کنجاله ی سویا نیز که دارای مقدار زیادی پروتیین مرغوب میباشد در دامپروری و مخصوصاً مرغداری استفاده میشود همچنین در بعضی از نقاط دنیا این نبات را به عنوان علوفه کشت میکنند.
تا دو سال پیش در ایران زراعت سویا از لحاظ سطح کشت و مقدار محصول در مقام بعد از آفتابگردان قرار داشت ولی توجه دولت مخصوصاً وزارت کشاورزی ومنابع طبیعی به توسعه ی این زراعت موجب گردید که در سال 1345 سطح زراعت ویا به پای سطح آفتابگردان برسد امروزه زراعت این نبات در خیلی از نقاط دنیا یکی از مهمترین زراعتهای منطقه میبا شد.
فهرست مطالب:
تشکر و قدردانی
مقدمه
فصل اول
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
فصل دوم
ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز
گیاهشناسی سویا
شرایط آب و هوایی
تهیه ی زمین
مراحل آماده سازی زمین
عملیات کاشت
طرز کاشت
عملیات داشت
وجین
زمان برداشت محصول
کشت ذرت
مقدمه
تولید کننده ها
تاریخچه
انواع ذرت
شرایط لازم برای رشد گیاه
دما
آب
خاک
زمان کاشت ذرت
کود
آفات و بیماری های ذرت
برداشت محصول